Kädentaitomessut | Crafts Fair

Kädentaitomessut 2012

Tämän vuoden Helsingin Kädentaitomessut alkavat huomenna perjantaina ja ajattelin tehdä postauksen kahden edellisen vuoden messuista pois alta. Käyn Messukeskuksen Kädentaitomessuilla joka vuosi, tai ainakin luulen käyväni, mutta viime vuodelta ei löytynyt yhtäkään kuvaa. Tässä siis tunnelmakuvia ja ostoksia vuodelta 2012 ja mukana myös jälkikäteen kuvattuja ostoksia viime vuodelta. Kädentaitomessujen kanssa samaan aikaanhan on myös esimerkiksi Kotieläinmessut. Ihan vain selitykseksi ponikuvalle alempana.

While waiting for this weekend's crafts event, I'm showing some photos from the past couple of events. My purchases include postcards, magnets, washi tape, other craft supplies, cosmetics, a bag and a little bee wax candle I got to make myself.Kädentaitomessut 2012
Kädentaitomessut 2012
Ponies

Minnan Immosen kortteja tulee ostettua messuilta oikeastaan joka vuosi, koska ne vaan ovat ihania ja hintakin on messuilla tavallista alhaisempi. Viime vuonna ostin magneettejakin. Ajatuksena oli lähettää niitä joskus kirjekavereille pikku lahjoina, mutta en ole vielä raaskinut luopua niistä.


Minna Immosen kortteja
Minna Immosen kortteja
Minna Immosen magneetteja

Minnan Immosen korttien ja jääkaappimagneettien lisäksi ostoksissa on Teippitarhan kuvioteippejä, puuhelmiä, korulankaa, kosmetiikkaa ja aiemmin blogissa vilahtanut laukku.


Craft supplies
Herbina
Bags

Messuilta saa myös joskus muotilehtiä ilmaiseksi. En pidä Oliviaa erityisen kiinnostavana luettavana, mutta siitä saa hyvää askartelumateriaalia esimerkiksi kirjekuorien tekoon tai kansioiden päällystämiseen.


Fashion magazines


Viime vuonna tein messuilla pienen mehiläisvahakynttilän, joka muuten tuoksuu todella hyvältä.

Bee wax candle

Lopuksi vielä tämänhetkinen kuvioteippikokoelmani / My current washi tape collection:


Washi tape collection

Tänä vuonna messuilla on tiedossa esimerkiksi joulupallojen askartelua Sinellin pisteellä ja rautalangan taivutusta. Lisäksi etukäteen valmistamansa joulukortin voi viedä Taika-lehden Ole ystävä, ilahduta joulukortilla -kampanjaan. 

Katso myös värikkäitä kuvia vuoden 2011 Kädentaitomessuilta.  Comments

Popular posts from this blog

How to Prepare Cardboard for Acrylic Painting

100 Art Video Ideas for YouTube

Acrylic Over Charcoal Mixed Media Painting Tips

Free Reverse Coloring Pages

How to Transfer Sketch onto Painting Surface

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...