Fun with Watercolor | Abstract Painting

Abstract watercolor painting

The worst part is over! I'm talking about my studies. I haven't finished my master's thesis yet, but I'm finished with the compulsory exams and courses as of today. The last few weeks have been quite tough, but today I had the last presentation.

The watercolor paintings in this post are ones I did with my 4-year-old niece a couple of weeks ago. So they were just something fun, colorful and abstract (although, I do see a blue Hello Kitty face in the second painting). But I kind of like the results. Wet on wet technique (with the paper tilted a bit) and splattering some paint on top of everything. 

One more colorful painting coming soon. :)

Abstract watercolor painting

Pahin on ohi! Puhun nyt opiskelusta. Gradu ei ole vielä valmis, mutta pakolliset kurssit ja tentit ovat ohi. Viime viikot ovat olleet aika rankkoja, mutta tänään oli viimeinen esitelmä ja nyt vähän helpottaa. 

Postauksen vesivärimaalaukset ovat parin viikon takaisia ja tein ne 4-vuotiaan siskontyttöni kanssa. Ne olivat vain jotain hauskaa, värikästä ja abstraktia (tosin näen toisessa maalauksessa ainakin vaaleansinisen Hello Kitty -kissan pään), mutta tykkään lopputuloksista. Maalaustekniikka oli enimmäkseen märkää märälle (paperi hieman kallistettuna) ja vähän maalin roiskimista kaiken päälle.

Vielä yksi värikäs maalaus tulossa pian. :)

Abstract watercolor painting


Comments

Popular posts from this blog

How to Prepare Cardboard for Acrylic Painting

100 Art Video Ideas for YouTube

Acrylic Over Charcoal Mixed Media Painting Tips

Free Reverse Coloring Pages

How to Transfer Sketch onto Painting Surface

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...