Egyptian Fabrics and Dance Belts

Tällä kertaa vähän värikkäitä kuvia Egyptin matkoilta.

A few colorful photos from Egypt.

Hauskoja laukkuja Hurghadasta.

Some cute, colorful bags from Hurghada.
Näitä afrikkalaiskuvioituja kankaita näkyy Hurghadassa vähän joka puolella "sisustuskankaana". Sitä oli myös myytävänä, mutta jäi ostamatta, koska se on vaatekankaaksi liian kovaa. Ei tullut mieleen, että sitä voisi ehkä käyttää myös päällystämiseen. Ihania ghanalaisia kankaita näkyy muuten täällä.

An African print seen all over Hurghada. I'd love to get some clothes fabric like this or like these.

Näkymä Kairon basaarista. Saattaa olla autosta otettu, kun on niin huonolaatuinen...

A view of a bazaar in Cairo.
Hämärä iltakuva Hurghadasta. Ylinnä oleva riikinkukkokuvioinen abaya tarttui mukaankin, vaikka se oli kyllä aika hiekkainen roikuttuaan ulkona.

A bazaar view of Hurghada. I took home the white peacock abaya in the middle.
Tavallinen ohut huivi, tämäkin aikanaan Hurghadasta.

A scarf from Hurghada.

Kaunis ohut kangas Hurghadasta viime kesältä. Hinta suunnilleen samoissa kuin vastaavat ohuet kankaat Suomessa. En ole vielä päättänyt, mitä tästä tekisin.

A piece of beautiful thin fabric from Hurghada. Haven't figured out what to sew from this yet.

Lopuksi Egyptistä tanssiharrastusta varten ostetut huivit. Musta on ostettu ensimmäisenä v. 2008 Hurghadasta. Kangas on hyvin ohut ja kolikoita sai aina keräillä salin lattialta tunnin jälkeen. Huivissa on vielä arabiankielinen hintalappu jäljellä, mutta en saa siitä selvää.

Finally a few dance belts from Egypt. The black one from Hurghada is my first dance belt. Cheap and poor quality. During the couple of years I used this in oriental dance classes I was always picking up the coins from the floor.
Tämä ihana violetti huvi on ostettu Kairon basaarialueelta, Khan el-Khalilista v. 2010. On kyllä laadukkaampi kuin vanha musta huivi, mutta turhan painava käyttöön.

This lovely purple dance belt is from Khan el-Khalili, Cairo. Better quality but too heavy to use (4 rows of coins).
Uusin, keltainen huivi on Hurghadan Downtownista viime kesältä. Hinta oli n. 30-40 LE. Kaunis, mutta sopivan pieni ja kevyt tanssiin (yksi kolikkorivi vähemmän kuin violetissa huivissa). Vaikuttaa aika kestävältä, mutta kolikot ovat kuitenkin teräviä ja rikkovat langat varmasti lopulta.

My newest, yellow dance belt is from Downtown Hurghada. It cost about 30-40 LE last summer. It's both beautiful and practical; with 3 rows of coins it's not too heavy to use in dance classes.

On tullut kokeiltua tanssihuivien valmistamista myös itse, mutta sitä joustosamettisiimaviritelmää tuskin täällä nähdään.

I've also tried sewing dance belts with my sister but the results are too embarrassing to blog about.


Comments

Popular posts from this blog

100 Art Video Ideas for YouTube

How to Prepare Cardboard for Acrylic Painting

Acrylic Over Charcoal Mixed Media Painting Tips

How to Transfer Sketch onto Painting Surface

How to Make Acrylic Paint Opaque, Vibrant and Brighter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...